Menu

 

Studené predjed
Cold starters

Jedlá z hydiny
Poultry dishes

Teplé predjed
Warm starters

Vegetariánske jedlá
Vegetarian dishes

Prílohy
Side dishes

Polievky
Soups

Rezance
Noodles

Omáčky a ostatné
Sauces & others

Ryby a morské jedlá
Fish and seafood

Šaláty
Salads

Dezerty
Desserts

Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody)
2. Kôrovce a výrobky z nich
3. Vajcia a výrobky z nich
4. Ryby a výrobky z nich
5. Arašidy a výrobky z nich
6. Sójové zrná a výrobky z nich
7. Mlieko a výrobky z neho

8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich
9. Zeler a výrobky z neho
10. Horčica a výrobky z nej
11. Sezamové semená a výrobky z nich
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l
13. Vlčí bob a výrobky z neho
14. Mäkkýše a výrobky z nich