Menu

 

Jedlá z hydiny
Poultry dishes

Teplé predjed
Warm starters

Vegetariánske jedlá
Vegetarian dishes

Prílohy
Side dishes

Polievky
Soups

Rezance
Noodles

Omáčky a ostatné
Sauces & others

Ryby a morské jedlá
Fish and seafood

Šaláty
Salads

Dezerty
Desserts

Zoznam alergénov

1. Obilniny obsahujúce lepok (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut alebo ich hybridne odrody) 2. Kôrovce a výrobky z nich 3. Vajcia a výrobky z nich 4. Ryby a výrobky z nich 5. Arašidy a výrobky z nich 6. Sójové zrná a výrobky z nich 7. Mlieko a výrobky z neho 8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové orechy a queenslandské orechy a výrobky z nich 9. Zeler a výrobky z neho 10. Horčica a výrobky z nej 11. Sezamové semená a výrobky z nich 12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10 mg/kg alebo 10 mg/l 13. Vlčí bob a výrobky z neho 14. Mäkkýše a výrobky z nich